Αρχική / ΚΥΠΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

Ειδήσεις από την Κύπρο, πολιτικές, αθλητικές, αστείες και άλλες πολλές!

Περιζήτητο το 7ετές ομόλογο της Κύπρου

Στην άντληση 850 εκατ. ευρώ, μέσω της έκδοσης 7ετούς κρατικού ομολόγου, προχώρησε η Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία «πέτυχε» το χαμηλότερο επιτόκιο των τελευταίων ετών.

Περισσότερα »

ΟΗΕ: Έτοιμο το προσχέδιο κοινού εγγράφου για το Κυπριακό

Το πρώτο προσχέδιο του κοινού εγγράφου, που έχει ετοιμάσει ως βάση για τη νέα διάσκεψη στο Κυπριακό, στο Κραν Μοντάν της Ελβετίας, η οποία θα αρχίσει στις 28 του μηνός, παραδίδει σήμερα ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε στους διαπραγματευτές Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Περισσότερα »

Σαββατοκύριακο με ανεβασμένες θερμοκρασίες

Σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Περισσότερα »

Κύπρος: Ιστορική απόφαση της Βουλής για εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας

Ιστορική απόφαση πήρε σήμερα η Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας για εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ), ύστερα από συζητήσεις 16 χρόνων.

Περισσότερα »

Αναστασιάδης: Θετικό βήμα η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης

«Επιβάλλεται να εργαστούμε συλλογικά, μέσω του πολιτικού και διπλωματικού συντονισμού της δράσης μας».

Περισσότερα »

Τίτλοι τέλους στο διάλογο ΑΚΕΛ – Σπανού

Τίτλοι τέλους και μάλιστα πρόωροι πέφτουν στον διάλογο ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και τον Μιχάλη Σπανό, ο οποίος είχε αρχίσει προκειμένου το κόμμα να στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Περισσότερα »

Φουντώνουν οι φήμες για προεκλογικό διαζύγιο Σπανού-ΑΚΕΛ

Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες, γύρω από το προεκλογικό διαζύγιο μεταξύ ΑΚΕΛ και Σπανού, ιδιαίτερα μετά την έκτακτη σύγκληση σήμερα το μεσημέρι, των συλλογικών οργάνων του ΑΚΕΛ.

Περισσότερα »

Τιμητική πρωτιά σε όλη την Ευρώπη για το αεροδρόμιο Λάρνακας

Ως το Καλύτερο Αεροδρόμιο της Ευρώπης στην παροχή υπηρεσιών για άτομα με κινητικές δυσκολίες, αναδείχθηκε ο αερολιμένας Λάρνακας.

Περισσότερα »

Κύπρος: Χωρίς πλάνο για τις τιμές των φαρμάκων

Τις ενέργειές τους των τελευταίων τριών χρόνων για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων καταγράφουν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες σε απάντηση του υπουργού Υγείας σε κοινοβουλευτική ερώτηση της Αννίτας Δημητρίου.

Περισσότερα »

Τούρκοι δια του Μ.Ακιντζί: Δεν θεωρούν τον Αναστασιάδη πρόεδρο της Κύπρου

Oι Τούρκοι δια μέσου του ηγέτη του ψευδοκράτους Μ. Ακιντζί «τορπίλισαν» τις συνομιλίες της Γενεύης καθώς δεν θεωρούν τον Ν. Αναστασιάδη πρόεδρο της Κύπρου.

Περισσότερα »

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας

Ο Έλληνας εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας αφέθηκε σήμερα ελεύθερος υπό όρους με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Περισσότερα »

Άιντε: Ευαίσθητο το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας

Το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας είναι ευαίσθητο θέμα στην Κύπρο όπου όλοι σχεδόν οι Ελληνοκύπριοι, όπως και η Αθήνα, θα ήθελαν να δουν την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και το τέλος της διαδικασίας των εγγυήσεων, σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ειδικές Αποστολές» της ΕΡΤ ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντε, συμπληρώνοντας ότι …

Περισσότερα »