Αρχική / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Facebook: Έρχεται νέα «σωτήρια» λειτουργία – Οι χρήστες θα μπορούν να ακυρώνουν τα σταλμένα μηνύματα

Το Facebook ετοιμάζει μία νέα λειτουργία για την εφαρμογή του messenger, η οποία θα είναι σωτήρια για τους απρόσεκτους χρήστες.

Περισσότερα »

Μεγάλη αλλαγή: Αυτόματη φραγή στα κινητά αν ο λογαριασμός ξεπεράσει τα 150 ευρώ

Μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή για την προστασία των καταναλωτών, φέρνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Περισσότερα »

ΗΠΑ: Ένας στους τέσσερις χρήστες διέγραψε την εφαρμογή Facebook από το κινητό του

ρχική Web TV Ελλάδα Κόσμος Lifestyle Επιστήμη LIVE Όλες οι κατηγορίες ΗΠΑ: Ένας στους τέσσερις χρήστες διέγραψε την εφαρμογή Facebook από το κινητό του Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, 15:15 ΗΠΑ: Ένας στους τέσσερις χρήστες διέγραψε την εφαρμογή Facebook από το κινητό του 1 Το ένα τέταρτο των χρηστών του Facebook στις Ηνωμένες Πολιτείες (ποσοστό 26%) κατήργησαν από τα …

Περισσότερα »

Κλάπηκαν 300 iPhone X αξίας 370.000 δολ.

Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να προλάβουν να παραγγείλουν πρώτοι το iPhone X για να το παραλάβουν όσο πιο σύντομα γίνεται και άλλοι να έχουν στηθεί έξω από τα καταστήματα της Apple, όμως κάποιοι βρήκαν άλλο τρόπο.

Περισσότερα »

Το Facebook προσλαμβάνει προσωπικό κυβερνοασφαλείας

Το Facebook ετοιμάζεται να διπλασιάσει το προσωπικό ασφαλείας, φτάνοντας τους 20.000 εργαζομένους σε αυτό τον τομέα.

Περισσότερα »

iPhone X: Ρεκόρ προπαραγγελιών στην Ελλάδα

Ρεκόρ παραγγελιών σημειώνει το iPhone X στην Ελλάδα.

Περισσότερα »

Όσα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές στις συναλλαγές τους μέσω Facebook

Η γενική γραμματεία διαπίστωσε παράνομες και παραπλανητικές πρακτικές από προφίλ που εμφανίζονται ως προμηθευτές και καλούν τους καταναλωτές να καταβάλλουν χρηματικά ποσά για την αγορά αγαθών, χωρίς ωστόσο, είτε να τους παραδώσουν τα αγαθά αυτά, είτε να παραδίδουν αγαθά άλλα από τα παραγγελθέντα ή απομιμητικά / ελαττωματικά χωρίς δυνατότητα επιστροφής.

Περισσότερα »

H Xiaomi επίσημα και στην Κύπρο

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest και επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των πρωτοποριακών προϊόντων Xiaomi στην Κυπριακή αγορά.

Περισσότερα »

«Συναγερμός» στην Apple: Το νέο iOS 11.0.3 δημιουργεί προβλήματα

Φαίνεται, έπειτα και από πολλά παράπονα χρηστών, ότι επηρεάζει δραστικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας – Καταγράφονται ακόμη, καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες πολλών εφαρμογών.

Περισσότερα »

iPhone 8: Οθόνη από άκρη σε άκρη

Απ’ ό,τι φαίνεται, το iPhone 8 θα έρθει bezel-less. Σύμφωνα με κάποια προστατευτικά οθόνης που κυκλοφόρησαν, φαίνεται ότι η οθόνη του iPhone 8 θα φτάνει από άκρη σε άκρη με ελάχιστα περιθώρια.

Περισσότερα »

Νέα μόδα: Κούκλες – ρομπότ συνδεδεμένα με smartphones

Μία καινούργια μόδα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο:τα συνδεδεμένα, στο ίντερνετ παιχνίδια. Πρόκειται, για κούκλες και ρομποτάκια, που συνδέονται, στο διαδίκτυο, μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

Περισσότερα »

Περισσότεροι από 5 δισ. άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιούν κινητό

Σε μια νέα έρευνα που διεξήγαγαν τα “We Are Social” και “Hootsuite” για τη χρήση ψηφιακών δεδομένων παγκοσμίως, βγήκε πόρισμα ότι το 67% των ανθρώπων (παραπάνω από 5 δισ.) χρησιμοποιούν κινητά. Το 80% αυτών είναι smartphones.

Περισσότερα »