Αρχική / ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Άδωνις είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα»!

Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Άδωνις είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα»!

Οτι ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τα πιο πολυφωτογραφημένα ζευγάρια στην Ελλάδα στις δημόσιες εξόδους τους είναι γνωστό. Αυτή τη φορά όμως, ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να ενημερώσει το πανελλήνιο και για τα «εν οίκω» του ζεύγoυς…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, είναι γνωστός για το θερμό χαρακτήρα του στην πολιτική, σύμφωνα όμως με τον συμπαρουσιαστή της συζύγου του στο ραδιόφωνο είναι εξίσου φλογερός και στην κρεβατοκάμαρα.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα στην τηλεοπτικού του εκπομπή, αποκαλούμενος λόγια της Μανωλίδου, είναι από το πρωί viral στο Internet.

Η Ευγενία Μανωλίδου υποτίθεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λιάγκα ότι μοιράστηκε αυτά τα … ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε κάποιο διάλειμμα της ραδιοφωνικής εκπομπής, που κάνουν μαζί.
Ο Λιάγκας έσπευσε να κάνει πλάκα στο Πρωινό λέγοντας με μια δόση υπερβολής:

«Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο λέει διάφορα για τον Άδωνι… Τον λέει παιδαρά, λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι! […] Έχει πει ότι έχει ένα… σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός»…

Πηγή: www.e-go.gr

Flex English