Αρχική / Top Story / Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η ΝΔ

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η ΝΔ

ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει η ΝΔ. Σήμερα, συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθούν η Κοινοβουλευτικό Ομάδα και η Πολιτική Επιτροπή. Η ήττα στις εκλογές, έβγαλε τις εσωκομματικές κόντρες στην επιφάνεια με τον πρόεδρο του κόμματος να οργανώνει την στρατηγική του, αναζητώντας συμμάχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, ένας εκ των επικριτών της πορείας που επέλεξε το τελευταίο διάστημα η ΝΔ, είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος έθεσε στον Πρόεδρο του κόμματος σειρά ζητημάτων, όπως την έλλειψη ηγετικής ομάδας, τη λανθασμένη πολιτική και επικοινωνιακή στρατηγική (σ.σ. επένδυση στον φόβο), την ανυπαρξία της ΝΔ ευρύτερα, τον πόλεμο που δέχθηκαν από γνωστά «παράκεντρα» του κόμματος υποψήφιοι βουλευτές για να μην εκλεγούν για συγκεκριμένους λόγους που είχαν να κάνουν με την επόμενη μέρα.

Στη συνάντηση ετέθη από τον κ. Μεϊμαράκη σε γενικές γραμμές και το θέμα της διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου που αποτελεί και βασικό αίτημα πολλών κορυφαίων.

Πηγή: www.politis-news.com

Flex English