Αρχική / Top Story / Στο δωμάτιο του Φρ. Ολάντ πέρασε το βράδυ ο Π. Χαρίτος προκειμένου να μη χάσει κάποια είδηση

Στο δωμάτιο του Φρ. Ολάντ πέρασε το βράδυ ο Π. Χαρίτος προκειμένου να μη χάσει κάποια είδηση

Στο προσκεφάλι του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος προκειμένου να σιγουρευτεί πως δεν χαθεί κάποια είδηση, σύμφωνα με πηγές του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Όπως αναφέρουν, ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης έφθασε στο δωμάτιο του κ. Ολάντ λίγο μετά τις 9 το βράδυ και παρέμεινε εκεί μέχρι σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, «ο ηγέτης της Γαλλίας έδειχνε ιδιαίτερα απορημένος σχετικά με το τι γυρεύει ένας δημοσιογράφος στο δωμάτιό του, όμως αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα όταν διαπίστωσε ότι ο κ. Χαρίτος καθόταν σαν κέρινο ομοίωμα, χωρίς να αντιδρά καθόλου στις ερωτήσεις του».

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στη χώρα μας, δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δούλευαν σε βάρδιες ακολουθώντας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο το εντατικό πρόγραμμα του κ. Ολάντ ώστε να καλύψουν τις συναντήσεις του με την ελληνική πολιτική ηγεσία, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, τηλεοπτικούς παρουσιαστές, πλανόδιους πωλητές, αγήματα του Ελληνικού Στρατού, σερβιτόρους και το προσωπικό του ξενοδοχείου του.

«Πρόκειται για επίσκεψη υψηλής σημαντικότητας και ως τέτοια πρέπει να καλυφθεί θεσμικά από τη δημόσια τηλεόραση» ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της ΕΡΤ.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ ο Φρ. Ολάντ κοιμόταν δεν προέκυψε κάποια είδηση, με τον Π. Χαρίτο να εξέρχεται το πρωί από το «Μεγάλη Βρετανία» δηλώνοντας σε συνεργάτες του πως «κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ήταν ήσυχος, δεν μίλησε καθόλου, ούτε ροχάλισε στιγμή. Πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένος».

Πηγή: www.tokoulouri.com

Flex English