Αρχική / Top Story / Διατροφική “νοθεία” με χοιρινό αίμα μολύνει πιστούς μουσουλμάνους…

Διατροφική “νοθεία” με χοιρινό αίμα μολύνει πιστούς μουσουλμάνους…

Στη Δυτική Ευρώπη που επέλεξαν να ζήσουν χιλιάδες μουσουλμανοι, δυστυχώς γι αυτούς δεν είναι και όλα ρόδινα.

Πριν 3 χρόνια σε τοποθεσία στην Ισπανία που θα χτιζόταν τζάμι, πότισαν με χοιρινό αίμα την περιοχή με αποτελεσμα να κριθεί ακατάλληλος ο συγκεκριμένος χώρος για άπαντες μουσουλμάνους. Ήταν η πρώτη αναφορά σε αυτό το φαινόμενο.

Η ιδέα αυτή προφανώς άνοιξε τη διάθεση διαφόρων ρατσιστών αλλά και απλά ενοχλημένων πολιτών, με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να ψεκάζουν ή να νοθεύουν με χοιρινό αίμα, από λίγες σταγόνες που δεν γίνονται αντιληπτές, όλη σχεδόν τη διατροφική αλυσίδα παραγωγής τροφών όλων των ευρωπαϊκών χωρών.

Από την Κύπρο μέχρι το μακρινότερο χωριό της Σκωτίας, υπάρχουν αναφορές για τέτοιους “ψεκασμούς”. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την αντίδραση των μουσουλμάνων που ζουν στις χώρες αυτές αλλά το φαινόμενο άρχισε να πέρνει εκρηκτικές διαστάσεις.

pig2

Ως γνωστόν το χοιρινό κρέας η αίμα απαγορεύεται αυστηρός στη μουσουλμανική θρησκεία. Όποιος το καταναλώσει, ακόμη και ένα χιλιόγραμμο αυτόματος χάνει την εύνοια του Θεού και χάνει ταυτόχρονα την είσοδο του στον παράδεισο.

Τρεις σταγόνες μόνο σε περίοδο ψεκασμών χωραφιών διαταράσει και νοθεύει ολόκληρη την διατροφική αλυσίδα. Από πτηνά, φρούτα, λαχανικά και άλλα ζώα που τρέφονται από αυτά. Επίσης πότισμα χοιρινού αίματος σε περιοχές που ευελπιστούν να κατοικήσουν πρόσφυγες από τις αραβικές χώρες και σε περιοχές χώρων λατρείας.

Το ρατσιστικό αυτό φαινόμενο πέρνει εκρηκτικές διαστάσεις καθώς για κάποιον ευρωπαίο είναι θέμα 5 λεπτών να προμηθευτεί χοιρινό αίμα μιας και είναι το βασικότερο προϊόν στη διατροφική του αλυσίδα.

Το τίμημα λοιπόν για έναν καλύτερο κόσμο θα είναι αυτό; Είναι αδύνατο να εντοπιστούν τα “ψεκασμένα” προϊόντα και περιοχές. Η διαμονή τους στον ευρωπαϊκό παράδεισο θα είναι κόλαση τελικά για τους χιλιάδες αυτούς πρόσφυγες, που προτιμούν την Ευρώπη για ένα καλύτερο μέλλον;

Πηγή/αναφορές: Μέλη Αγρ. Συν. Βελγίου, βόρειας Αγγλίας, Ολλανδίας, Σουηδίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ελλάδας.

Flex English