Αρχική / PEOPLE / Μαστοράκης για τις… αποκαλύψεις της Βάνας Μπάρμπα: Μπαρούφες!

Μαστοράκης για τις… αποκαλύψεις της Βάνας Μπάρμπα: Μπαρούφες!

Οι δηλώσεις της ηθοποιού ότι… παραλίγο να πέσει θύμα του Harvey Weinstein όσο βρισκόταν στην Αμερική προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του – «Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ»

Οι δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι… παραλίγο να πέσει θύμα του Harvey Weinstein όταν βρισκόταν στην Αμερική προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη.

Ο Νίκος Μαστοράκης που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα στην Αμερική και το τι συμβαίνει στον χώρο του θεάματος έσπευσε με μια ανάρτηση του στο facebook να αμφισβητήσει τις καταγγελίες της Ελληνίδας ηθοποιού και να την κατηγορήσει ουσιαστικά ότι επιχείρησε να εκμεταλλευθεί τον θόρυβο που ξέσπασε για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαστοράκης.

Συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο facebook σημείωσε:

«ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ

Στο βαγόνι των (παρ’ ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πεσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδη παρ’ ολιγο να πάει να φαει μαζι του, όπως την ειχαν διαταξει, παρ’ ολιγον να κάνει καριέρα στο Χολιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ’ ολιγον.

Και όλα αυτά οχι απλώς απο δεύτερο αλλα από… τριτο χερι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτε ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτη την πολη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λογω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσως αυτο εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα…».

Flex English